Világok Könyvei Kft., Csanádapáca

Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

FÉLPANZIÓS ÜDÜLÉS INGYEN? CSAK EGY REGISZTRÁCIÓ!
Cégünk üzemelteti a kizmantravel.hu szálláskereső, a travelaukció.hu licit, az infoshop.odg.hu informatikai, és a www.odg.hu böngészős játék weboldalakat. Tevékenységi körünkhöz tartozik a portálüzemeltetésen túl az informatikai kereskedelem, a szállítmányozás, a webes kivitelezési-és marketingszolgáltatás is.
Profi szakembergárdával dolgozunk programozási, SEO, webdesign, multimédia-fejlesztési és piackutatási-értékesítési területeken.


Cégleírás
Amennyiben szállást keres, a kizmantravel.hu oldal az Ön legjobb társa! Ingyenes regisztrációval minden hónapban nyerhet egy 2 éjszakára szóló szállást egy három-vagy négcsillagos szállodában. Balaton, hotel, apartma, vendégház, magánszállás, olcsó szállás, külföldi út, repülőjegy, utasbiztosítás... mindez egy helyen: kizmantravel.hu Szállodák, szállások, hotelek, apartmanok az egész országban kedvezményes megjelenést kapnak, akár készpénz fizetése nélkül is! Partnereinket ajánlatait rendszeresen hírlevélben, kiemelt helyeken, portálcsoportunkban több helyen is megjelentetjük. Érdemes a kizmantravel.hu oldat választani! Szeret licitálni, a legkedvezőbb szállás ajánlatok érdeklik? Látogassa meg a travelaukcio.hu oldalt. Licitáljon azokra az üdülési csomagokra, melyeket partnereink ajánlottak fel az eredetihez képest jóval kedvezőbb áron! Ingyenes regisztráció!
Kulcsszavak:
Hotel, Wellness, Olcsó szállás, Szállás, Apartman, Játék, Aukció, Ingyen, Széchenyi kártya, Nyeremény
Világok Könyvei Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Világok Könyvei Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fáy U. 22.
  5800  Mezőkovácsháza
 2. Rákóczi Út 4.
  5900  Orosháza
 3. Orosházi Út 158
  5600  Békéscsaba
 4. Gyopárosi Út 3.
  5904  Orosháza
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete